Noul Ford Puma ST Gold Edition proiectat de fani a fost dezvăluit în Europa

După aproximativ 275.000 de voturi, mult așteptatul Ford Puma ST Gold Edition a fost dezvăluit astăzi. Producătorul american a oferit publicului posibilitatea de a decide elementele cheie ale unei noi ediții speciale Puma ST, inclusiv numele, culoarea exterioară, finisajele și decalcomaniile interioare. 

Timp de 10 zile utilizatorii de pe Twitter și Instagram au putut vota diferite combinații de culori pentru vopsea, etriere de frână și cusături pentru centura de siguranță. În urma sondajului, jantele strălucitoare și etrierelele de frână finisate în roșu au obținut voturile câștigătoare, iar la interior, ecusoane ST au fost alese în proporție de 79%. 

Modelul european adoptă același design elegant, ceea ce înseamnă că motorul turbo de 1.5 litri continuă să producă cei 197 CP, putere trimisă către puntea din față printr-o cutie de viteze manuală cu șase trepte. 

Planul celor de la Ford presupune construirea unui crossover subcompact în număr limitat la fabrica din Craiova și de a începe livrările înainte de sfârșitul acestui an. Detaliile legate de preț nu au fost încă dezvăluite, însă specificațiile indică o sumă mai ridicată față de modelul standard care pornește de la 29.250 de euro.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>