Noul Ford Mustang Mach E GT poate fi comandat incepand cu 28 aprilie

La doar cateva luni de la debutul oficial al noului Mustang Mach-E care a avut loc spre sfarsitul anului 2019, producatorul auto a anuntat lansarea unui nou SUV cu emisii zero disponibile in versiunea GT. 

Ford a inceput sa onoreze comenzile modelelor Mustang Mach-E, insa potrivit celor mai recente informatii oferite de americani, versiunea GT va putea fi comandata incepand cu data de 28 aprilie, urmand sa intre in posesia clientilor, undeva prin 2022. 

Mach-E GT vine echipat cu doua unitati electrice care dezvolta impreuna 465 de cai putere si un cuplu de 813 Nm, astfel vehiculul cu tractiune integrala poate atinge o suta de kilometri in aproximativ 3.7 secunde, inregistrand o viteaza maxima este de 200 km/h. De asemenea, grupul propulsor integreaza si un acumulator de 98.8 kWh care permite o economie electrica 378 de kilometri.

Constructorul american de automobile a trimis deja un e-mail cu lista de preturi catre reprezentantele companiei, insa cei care nu au apucat sa isi comande inca un Mustang Mach E GT, trebuie sa stie ca vehiculul vine este disponibil si in noua editie Performance, lansata anul trecut care dispune de 487 CP si un cuplu de 860 Nm. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>