Noul Ford Mustang Mach-E Twister disponibil doar în China

Producătorul american de automobile a lansat de curând o ediție specială pentru Mustang Mach-E numită Twister. Noul model aduce un omagiu versiunii Ford Mustang Mach 1 Twister din 1970 și este disponibil doar pe piața auto din China. 

A doua jumătate a anilor 1960 a reprezentat o perioadă foarte importantă pentru proprietarii Mustang, deoarece mașina era la apogeul popularității sale, iar Divizia de Promoții Speciale Ford a început să ofere ediții limitate teritoriale. Noul Ediție Specială Twister, în afară de vopseaua Grabber Yellow și de grafica de un negru mat, nu numai că se ridică la nivelul strămoșului său, dar înregistrează, cu siguranță, o performanță mult mai bună.

Ford nu a oferit prea multe detalii despre nouă ediție, însă cert este că va fi disponibilă doar pe piața auto din China. Mașina se bazează pe Mach-E GT care dezvoltă 480 CP și un cuplu de 813 Nm, performanțe mai mari decât modelul de bază. Poate atinge viteza de 96 km/h în 3,8 secunde, iar intervalul WLTP este revendicat la 500 km.

Originalul Mustang Mach 1 Twister Edition 428, complet restaurat, a fost vândut la licitația Mecum pentru suma de 214.500 USD, în timp ce modelul de intrare Ford Mustang Mach-E, comercializat în China, se vinde cu aproximativ 38.400 USD, respectiv 53.600 USD pentru versiune GT. 

Sursă: www.arenaev.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>