Noul Ford Evos va inlocui Mondeo din Europa si Fusion din America de Nord

In ciudat zvonurilor lansate in ultima perioada, noul Ford Evos a ajuns la Auto Shanghai, acolo unde va fi produs si dezvoltat de o echipa chineza. Se crede ca masina va inlocui Mondeo in Europa si Fusion in Statele Unite.

Noul concept vine echpate cu o fatata frontala ce aminteste de un alt model axat pe China, SUV-ul Equator care a debutat recent. Designul este completat de bara de lumina situata deasupra  grilei care incepe treptat sa devina o tendinta de proiectare pentru crearea unei conexiuni vizuale intre luminile de zi cu LED. 

Interiorul noului SUV pare sa se indeparteaza destul de mult fata de modelele din gama producatorului. Ford Evos vine echipat cu un ecran ultra-larg cu o intindere de e 1,1 metri, cu un panou de instrumente complet digital standard care masoara 12,3 inci si unul tactil cu rezolutie 4K vine de 27 de inci, situate in aceeasi bucata de sticla masiva la fel de lata ca tabloul de bord.

Software-ul de infotainment ruleaza pe SYNC + 2.0, cea mai recenta versiune prevazuta cu numeroase caracteristici, concepute pentru a oferi clientilor o experienta de conectivitate auto mai utila si facila. In plus, la fel ca Mustang Mach-E si F-150, Evos accepta actualizari over-the-air, ceea ce inseamna ca SUV-ul tip vagon va beneficia de imbunatatiri cu viitoarele revizuiri de software. 

Specificatiile tehnice nu au fost inca dezvaluite, dar se asteapta ca noul vehicul sa fie vandut la nivel global cu un propulsor hibrid. De asemenea, Ford Evos vine echipat cu jante de 19 inci, cu un finisaj in doua tonuri si cu accente portocalii contrastante. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>