Noul Ferrari V6 Hybrid Supercar ar putea avea aproximativ 700 CP

Un nou model Ferrari hibrid cu un motor V6 va fi lansat. Producatorul italian si-a anuntat intentia de a scoate pe piata auto cat mai multe vehicule electrice inca din 2018. Cu toate ca informatii referitoare la noi versiuni au inceput sa apara, nu se stie inca cat de puternic va fi automobilul. 

Sursa originala a informatiilor este necunoscuta, dar pe baza unui raport neconfirmat de la Car News, noul Ferrari hibrid, cu numele de cod F171, va avea un motor V6 de 3.0 litri, doua turbocompresoare si un singur motor electric paralel. Se spune ca puterea combinata se apropie de 700 de cai putere (522 kilowati), aproximativ 110 CP (82 kW) provenind de la motorul electric. 

Fiind montat in linie, paralel cu motorul, noul vehicul va avea tractiune spate si o autonomie limitata de electricitate intre 25 si 30 de kilometri. Din nou, totul este neconfirmat, insa o alta serie de zvonuri au inceput sa circule si urmeaza sa fie analizate de catre specialisti. 

Mai mult, aceste statistici plaseaza vehiculul intre versiunile SF90 Stradale cu  986 CP (735 kW) si Portofino de 592 CP (441 kW). Se asteapta ca Ferrari sa lanseze hibridul V6 ca sustinere a protectiei mediului, desi zvonurile despre intoarcerea placii de identificare Dino par improbabile in acest moment.

Avand in vedere ca reglementarile privind emisiile de carbon devin tot mai stricte la nivel mondial, dar mai ales in Europa, masinile care au motorul la o capacitate cilindrica mai mica si asistenta electrica reprezinta singura modalitate de supravietuire a vehiculelor pe termen scurt. Se asteapta ca viitorul SUV Purosangue de la Ferrari sa aiba o configuratie similara, insa nimic nu este confirmat pana in acest moment. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>