Noua Dacia Duster vine cu mai multă tehnologie în 2021

Noul Duster preia elementele stilistice ale noii identități vizuale Dacia prezentate în premieră pe Logan, Sandero și Sandero Stepway.​ Producătorul a anunțat o versiunea restilizată a SUV-ul Duster care va fi comercializat din septembrie 2021 în versiunile diferite și într-o nouă opțiune de culoare. 

Interiorul ușor renovat primește o consolă centrală reproiectată, prevăzută cu o cotieră culisantă și cu un spațiu de stocare de 1.1 litri. Tot la capitolul noutăți, clienții vor beneficia de un ecran tactil de 8.0 inci cu integrare smartphone.

În ceea ce privește specificațiile tehnice, marea noutate o reprezintă prezența cutiei de viteze automate EDC cu 6 trepte, disponibilă pe versiunea echipată cu motorul TCe 150 a noului Duster. Evoluția stilului exterior a fost însoțită și de o ameliorare a coeficientul aerodinamic al mașinii. 

Timp de 11 ani, Dacia a înregistrat vânzări de peste 1,5 milioane de modele Duster în Europa, iar cel mai bun an a fost 2019, cu peste 220.000 de mașini livrate pe piața europeană. Comenzile se deschid în această vară, iar noul model poate fi achiziționat la prețul de aproximativ 14.000 de euro. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>