Noul crossover Fiat 500X primește un acoperiș din material textil pliabil electronic

Compania a anunțat că intenționează să aducă noul 500X Dolce Vita, o versiune soft-top a crossoverului său compact, și în Europa la prețul de 28.000 de euro. Modelul Dolce Vita este oferit cu un acoperiș din material textil, similar cu cel de pe modelul Fiat 500 Cabrio, care poate fi deschis în 15 secunde la o viteză maximă de 100 kmh. 

Producătorul pune la dispoziția clienților zece nuanțe de vopsea exterioară, iar pentru acoperișul pânzei pot alege între opțiunile de negru, roșu sau gri. Compania a declarat anterior că modelul va oferi șoferilor „opțiunea de a combina conducerea în aer liber cu versatilitatea și practicitatea de zi cu zi”. 

Fiat 500X Dolce Vita vine în trei niveluri de specificații. Versiunea de bază primește scaune negre, volan din piele, faruri de ceață și jante din aliaj de 17 inci, toate oferite standard. În plus, panoul de bord include un afișaj de infotainment de 7.0 inci, un radio DAB, Apple CarPlay și Android Auto.

Versiunea Cross mid-range adaugă o nouă tapiterie pentru scaune, inserții de vinil, jante din aliaj de 19 inci, aer condiționat automat și senzori de parcare. Modelele Sport câștigă o serie de caracteristici negre la nivel de design exterior, un set de roți cu jante din aliaj de 19 inci, praguri laterale și spoiler pentru spate. La interior, cel de-al treilea nivel de finisare oferă scaune sport din țesătură neagră, cu cusături roșii și un tablou de bord din titan mat. 

În ceea ce privește specificațiile tehnice, sunt disponibile două propulsoare pe benzină: un motor de 1.0 litri care produce 120 CP și unul de 150 CP cu un dublu ambreiaj automat. Comenzile pentru 500X Dolcevita sunt deschise acum, iar primele livrări sunt așteptate la sfârșitul acestui an. 

Sursă: autocar.co.uk

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>