Noul Citan Micro Camper de la Mercedes debutează cu chicinetă și pat

Producătorul german a dezvăluit în urmă cu câteva zile noua generație a modelului Citan, o alternativă mai îndrăgită decât Renault Kangoo. Potrivit surselor, prototipul se bazează pe versiune Citan Tourer și vine cu multe caracteristici comasate într-un pachet mic. 

Create de specialistul în mobilcamping VanEssa din Germania, aceste modele inteligente de dimensiuni mici includ în partea din spate o chicinetă bazată pe un sistem de sertare, cu funcții încorporate, de la un aragaz cu gaz și o chiuvetă, la un frigider de 31 litri și un rezervor de apă de 13 litri. Întregul modul de bucătărie cântărește aproximativ 60 de kilograme, ceea ce îl face destul de ușor de instalat și de îndepărtat în doar câteva minute. 

În ciuda dimensiunilor sale compacte, modelul dispune de spațiu pentru a depozita oale, tigăi, veselă și alte obiecte necesare. Modulul detașabil este inclus în preț iar clienții vor putea alege din mai multe opțiuni de culoare. 

VanEssa a conceput și un sistem de dormit adaptat noului Mercedes Citan Tourer, care măsoară 115 centimetri lățime și 189 centimetri lungime. Dispune de o saltea de înaltă calitate și este suficient de mare pentru două persoane. În plus, când nu este utilizat, acesta se poate strânge în zona de încărcare de deasupra chicinetei, ceea ce înseamnă că puteți utiliza în continuare scaunele din spatele furgonetei. 

Sursă: motor1.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>