Noul BMW X4 Facelift a fost previzualizat

Se așteaptă ca producătorul german de lux să dezvăluie complet gama actualizată X3 în iunie anul acesta. O dată exactă pentru debutul oficial nu a fost încă anunțată, deși au apărut deja două imagini detaliate cu privire la noile caracteristici incluse pe actualul SUV bavarez. Mai mult decât atât, fratele său actualizat se pregătește să vină din urmă cu noi specificații și îmbunătățiri de performanță. 

Deși producătorul auto nu a dezvăluit prea multe informații oficiale despre modelul BMW X4 2022, cel mai probabil va beneficia de finisaje exterioare similare cu cele de pe versiunea X3. Fotografii spion de la Motor1.com au surprins vehiculul în timpul testelor, astfel au putut observa o grilă de dimensiuni mai mari și farurilor mai subțiri. În plus, și poate cel mai important, noua versiune ar putea fi oferită cu pachetul M Sport, oferind un design mai agresiv și finisaje de culoare neagră. 

Pe baza fotografiilor 3D, partea din spate prezintă mai puține modificări, deoarece, spre deosebire de X3 facelift, stopurile par să fie neschimbate față de versiunea pre-facelift. În schimb, interiorul ar putea beneficia de mai multe îmbunătățiri, având în vedere că imaginile suprinse de specialiștii americani au dezvăluit un volan modificat, un ecran de infotainment puțin mai mare și o consolă centrală reproiectată. 

Articolul precedent

Electrificarea va consolida alianța dintre Nissan și Renault

Hyundai renunță la jumătate din gama sa de motoare cu ardere internă

Articolul urmator