Noul BMW X1 spionat înaintea lansării din 2022

BMW se pregătește de lansarea celei de-a treia generație a modelului X1, însă până atunci a fost spionat de către cei de la autocar.co.uk. SUV-ul de dimensiuni reduse este construit pe aceeași platforma ca gama Seria 1, însă imaginile spion sugerează o asemănare tot mai mare cu X2, model dintr-o clasă mai mare. Grilele frontale au fost mărite, forma este mai distinctivă, iar cupola este mai inclinată, cel mai probabil pentru o diferențiere mai bună de X2.


La interior vom găsi cea mai nouă generație a sistemului de infotainment a celor de la BMW, alături de ultimele tehnologii în materie de confort și siguranță. Noul X1 va fi un rival pentru Audi Q3 și se așteaptă ca până în 2023 să fie prezentată și versiune electrică a acestuia, iX1. Vor fi oferite motoare plug-in hibrid Diesel și pe benzină, iar iX1 va fi similar modelului iX3 care dezvoltă 282 de cai putere și promite o autonomie în regim WLTP de 450 de kilometri.

Versiunea iX1 face parte din planul ambițios al producătorului german de a lansa 25 de modele electrice până în 2023 și se așteaptă ca acesta să fie foarte popular dacă ne raportăm la vânzările modelului X1 standard, fiind înmatriculate peste 100.000 de unități numai în 2019.

Sursă foto: bmw.ro

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>