Noul Bentley Flying Spur vine cu mici revizuiri

Constructorul britanic introduce o nouă serie de caracteristici pe modelul Flying Spur 2022 pentru a-i oferi sedanului un aspect mai opulent. Exteriorul este disponibil în Cambrian Gray, o nuanță de vopsea recent disponibilă, care extinde paleta standard la 63 de opțiuni. 

Interiorul este oferit cu furnir din lemn cu pori deschisi, în culorile Chihlimbar lichid, Nuc Dark Burr și Tamo Ash, care primesc un strat de 0,1 milimetri gros de lac mat pentru ca lemnul să-ți păstreze textura originală.

Bentley pune la dispoziția clienților o tehnologie standard îmbunătățită, care oferă recunoașterea semnelor de circulație, deschiderea portbagajului fără mâini, avertizare de trafic, cameră cu vedere de sus, iluminare de bun venit și oglinzi automate de estompare. 

În interior, producătorul face din ionizatorul de aer de la bord o caracteristică standard pentru Bentley. Emite particule încărcate negativ din sistemul HVAC pentru a spori puritatea aerului, creând o sarcină statică în jurul poluanților, cum ar fi praful și alergenii, și le face să se lipească de suprafețele din apropiere.  

Flying Spur este disponibil în continuare în cele două opțiuni de motor: cunoscutul W12 twin-turbo de 6.0 litri care produce 626 CP în timp ce rulează printr-o transmisie automată cu dublu ambreiaj cu opt trepte și un V8 twin-turbo de 4.0 litri și 542 CP care permite sedanului o agilitate ridicată, datorită celor 100 de kilograme în minus. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>