Noul Bentley Continental GT Speed Cabrio a fost lansat in gama masinilor de lux

Productatorul de automobile a lansat recent cel mai dinamic model din gama sa de vehicule, noul Continental GT Speed Cabrio, care vine cu o serie de specificatii imbunatatite. 

Cabrioletul vine echipat cu o versiune optimizata a motorului W12 de 6,0 litri de la Bentley, care produce 650 de CP si un cuplu de 900 Nm, suficient pentru a face un sprint in doar 3.7 secunde, atingand viteza de top de 335 de km/h.

GT Speed Convertible prezinta aceleasi caracteristici de performanta ca varianta coupe, incluzand directia integrala, un diferential electronic de spate, designul sasiului imbunatatit, tehnologie activa antiruliu si suspensie pneumatica cu amortizare activa.  

Producatorul britanic pune la dispozitia soferilor trei moduri de rulare, insa acesta sustine ca in modul Sport, echilibrul puterii si aderenta sunt transmise in partea din spate pentru o deplasare mai dinamica. Totodata, prin acest mod de rulare, transmisia automata cu dublu ambreiaj cu opt trepte isi dubleaza viteza spre deosebire de modelul standard. 

In plus fata de actualizarile de performanta, la nivel vizual, noul GT Speed Cabrio se inspira din elementele estetice ale versiunii coupe, printre care grila inchisa la culoare, emblemele Speed de pe aripile fata si jantele cu diametrul de 22 de inci care pot fi comandate intr-una din cele trei culori. 

Plafonul retractabil vine disponibil intr-o gama variata de sapte culori si poate fi operat in 19 secunde in timp ce se deplaseaza la viteze de pana la 50 kmh. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>