Noul Aston Martin DBX primește titlul de „cel mai puternic SUV de lux din lume”

Producătorul britanic de automobile se pregătește pentru lansarea noului Aston Martin DBX, despre care spune că va fi „cel mai puternic SUV de lux din lume”. Programat pentru o dezvăluirea oficială la începutul lunii februarie, conceptul a fost gândit pentru lansarea unei versiuni de performanță a modelului DBX, promis anul trecut de Tobias Moers, CEO-ul Aston Martin. 

Compania nu a dezvăluit încă lista cu specificații tehnice, însă se așteaptă să producă o putere de peste 600 CP, având în vedere modelul deja existent degajă nu mai puțin de 542 CP. Un posibil scenariu ar fi acela în care noul BDX va fi alimentat de un V8 de 4.0 litri dublu turbo care rulează și pe Mercedes-AMG’s GT 63 S. Cu puțin timp în urmă se credea că noul model ar putea un V12 de 6.0 litri, preluat de la modelele sale DB11 și DBS, însă prototipurile descoperite recent sugerează o revizie inginerească mai puțin subtilă. 

Lansarea noului Aston Martin vine ca urmare a eforturilor companiei de a consolida o familie de modele DBX, la fel cum a făcut Porsche, rivalul său, cu Cayenne. Pe lângă o creștere substanțială a puterii, noul DBX se va diferenția de versiunea standard printr-o revizie a șasiului menită să-și îmbunătățească comportamentul dinamic. Frânele de dimensiuni mai mari, suspensiile de o rigiditate crescută și noile cauciucuri reprezintă doar o parte dintre îmbunătățirile confirmate. 

Sursă: autocar.co.uk

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>