Noua versiune japoneza Toyota Camry vine cu imbunatatiri

Cea mai recenta generatie a modelului Toyota Camry adopta un aspect mult mai ascutit si mai agresiv decat configuratia modesta a versiunilor anterioare. Toyota pune la dispozitia cumparatorilor din Japonia un sedan modernizat cu un motor puternic, asemanator cu cel al versiunii Camry TRD din Statele Unite. 

Comparand cele doua vehicule, ambele dispun de fascia frontala, insa motorul variantei japoneze este mai agresiv prin integrarea deschiderilor mai mari in colturi fata de versiunea TRD. Motorul include, de asemenea, un set de jante de 19 inci, cu un model de spite de culoare neagra. Acest design incorporeaza, totodata, un separator suplimentar de-a lungul marginilor inferioare. Pragurile laterale unghiulare decoreaza flancurile inferioare ale masinii, iar pe varful portbagajului, se afla un un spoiler. Bara de protectie spate este revizuita si se intinde pe zona dintre evacuari. 

Fatada este formata din benzi orizontale care accentueaza latimea vehiculului, sectiunile cromate verticale fixandu-se pe fiecare parte. In plus, exista si benzi metalice stralucitoare pe pragurile laterale, pe invelisurile ferestrelor si pe coada masinii. 

In Statele Unite, Toyota tocmai si-a actualizat modelul Camry pentru anul  2021, inregistrand mici modificari estetice care ofera sedanului un aspect mai ascutit. Printre altele, compania a imbunatatit camera si elementele radar, optand pentru o tehnologie pentru detectarea unei razei de actiuni mai lungi si o functionalitate mai buna in conditii de lumina slaba. Compania a adaugat si un nivel de finisare XSE pentru modelul Camry Hybrid.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>