Noua Toyota entry-level 2021 se va alatura segmentul de masini mici

Zvonurile vehiculate in iarna lui 2019 s-au dovedit a fi adevarate, deoarece astazi Toyota a confirmat ca o noua generatie de masini din segmentul A va fi lansata pe continentul european, dezvoltatata pe platforma GA-B si oferind functii actualizate in ceea ce priveste mersul, manevrabilitatea, siguranta si designul. 

Fara a denumi oficial modelul, Toyota a publicat un comunicat de presa, anuntand ca noul vehicul din segmentul A va functiona cu un motor de ardere, pentru „a ajuta la mentinerea modelului accesibil clientilor”. Exista si posibilitatea ca o versiune electrica sa fie in curs de dezvoltare, insa nu s-a raportat nimic oficial din partea companiei. 

Noua Toyota entry-level se va alatura companiei Yaris pe segmentul de masini mici, acesta din urma obtinand titlul de „Masina Europeana a Anului pentru 2021” chiar cu cateva zile in urma. Se spune ca producatorul japonez isi pregateste modelul Yaris Cross pentru debut undeva in a doua jumatate a anului. Combinate, cele trei vehicule construite pe platforma GA-B ar trebui sa genereze un o productie de peste 500.000 de unitati pe an, oferind astfel economie de scara si ajutand noul segment A sa ramana o oferta accesibila pentru clienti. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>