Noua Skoda Superb 2023 debutează cu un interior actualizat și motoare îmbunătățite

Viitoarea generație Skoda Superb va debuta în 2023 cu un design actualizat, dimensiuni mai mari și o gamă de motorizări îmbunătățite, pentru a îndeplini reglementările Euro 7 care vor urmează să intre în vigoare în cursul lui 2025. 

Producătorul ceh a exclus lansarea unei versiuni PHEV pentru modelele Kodiaq, însă Octavia și Superb vor continua să ofere grupuri de propulsie electrificate, având în vedere că sunt două dintre cele mai populare mașini din gamă. 

Noua generație Skoda Superb va fi disponibilă în continuare în versiuni liftback cât și break, iar clienții vor putea opta și pentru sisteme de propulsie electrificate. Thomas Schäfer, șeful companiei, a declarat pentru Auto Express că cele mai mari schimbări vor avea loc la nivelul designului interior, reprezentând un pas înainte către modernizarea mărcii.

Interiorul va fi revizuit complet, primind o serie de elemente preluate și adaptate de la modelul electric Enyaq iV, printre care se numără și display-ul central de 13 inci al sistemului multimedia. Șeful companiei a anunțat, totodată, că habitaclul va rămâne funcțional și ușor de gestionat. 

Skoda Superb 2023 va fi produsă la uzina din Bratislava a Grupului Volkswagen, împărțind linia de asamblare cu următorul Passat, despre care se spune că vine exclusiv ca vagon. 

Sursă: newyorkfolk.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>