Noua Skoda Enyaq iV Coupe 2022 urmează să fie dezvăluită pe 31 ianuarie

Producătorul ceh se pregătește pentru dezvăluirea unei noi versiuni coupé a SUV-ului său electric Enyaq iV, anunțată la sfârșitul lunii ianuarie. Modelul a fost previzualizat într-o imagine teaser, care evidențiază alura de coupe a SUV-ului, cu plafonul plonjat, și grila iluminată de 131 de LED-uri. Skoda revendică cel mai bun coeficient aerodinamic din gamă: Cx 0.234 (0.257 pentru Enyaq), despre care producătorul spune că va face din noul model un vehicul „deosebit de eficient la condus”. 

Se așteaptă ca noul Enyaq Coupé să fie disponibil cu același set de baterii echipat pe modelul standard și cu o aerodinamica îmbunătățită care va crește autonomia maximă cu puțin peste 536 kilometri. Skoda nu a confirmat încă dacă va oferi aceeași varietate de scheme de propulsie în versiunea coupé, însă standardul Enyaq ar putea avea un motor de 177 CP sau 201 CP montat pe spate sau câte un propulsor pe fiecare axă pentru o putere combinată de 262 CP. Compania nu a dezvăluit încă conceptul Enyaq vRS de 296 CP, care va fi strâns legat de Volkswagen ID 4 GTX, dar ar putea face echipamentul disponibil mai întâi pe versiunea Coupé. 

Exceptând modificările ușoare de stil și caroserie, Enyaq Coupé va prezenta caracteristici identice SUV-ul electric, atât în ​​interior cât și la exterior. Un videoclip de previzualizare dezvăluie aceeași grilă frontală iluminată LED și un design de interior „inspirat din mediile moderne de viață”. Producătorul nu a sugerat încă prețul noului model, însă modificările de stil introduse ar putea crește valoarea modelului de bază care începe de la 41.784 de euro. 

Sursă: autocar.co.uk

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>