Noua Kia Sportage a fost spionată înainte de lansarea oficial

Se pare că unul dintre cele mai importante modele Kia de la nivel global este pe cale să intre în următoarea generație peste câteva săptămâni, potrivit presei internaționale. Surse din Coreea de Sud susțin că Sportage va debuta înainte de sfârșitul lunii, iar aceste zvonuri sunt susținute de fotografiile spion dezvăluite de Motor1.com care au surprins crossover-ul în plină testare pe drumurile din Nurburgring, Germania.

În ciuda camuflajului, mașina a putut fi observată în detaliu, iar primele elemente care au ieșit în evidență au fost farurile și stopurile de producție. În ceea ce privește designul noului Sportage, vorbim despre o abatere majoră față de modelul standard. Producătorul a specificat că noul model de intrare vine cu dimensiuni ceva mai mari, lucru ce ar trebui să ducă la o cabină mai spațioasă și o zonă mai mare de încărcare. 

Chiar dacă la nivel vizual, mașina se diferențiază de Hyundai Tucson, sub capotă, ambele modele împărtăși multe dintre componentele de bază. Producătorul sud-coreean a specificat că noul crossover-ul destinat pieței globale va fi oferit cu trenuri de propulsie diferite, inclusiv motoare tradiționale pe benzină și diesel, precum și opțiuni hibride și hibrid plug-in. 

Mai multe detalii despre noul Sportage vor apărea cel mai probabil în săptămânile următoare, cu mențiunea că lansarea oficială va avea loc peste aproximativ o lună de acum încolo. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>