Noua Honda HR-V 2021: eficiență și performanțe dezvăluite

Producătorul auto a oferit o serie de specificații tehnice despre noul crossover HR-V chiar înaintea debutului oficial programat la sfârșitul acestui an. Noua generație, care ar putea concura cu Nissan Juke, va folosi o versiune a grupului propulsor benzină-electric preluat de la modelul Jazz, cu care împarte și platforma sa „Global Small Car”. 

În ceea ce privește specificațiile de performanță pe șosea, mașina este echipată cu un motor pe benzină cu patru cilindri de 1.5 litri Atkinson, asociat cu un grup propulsor de motoare electrice. Designul celei de-a treia generații HR-V este destul de diferit față de aspectul predecesorului său. Proporțiile revizuite și accentul pus pe eficiența spațiului au ridicat scaunele din spate cu 35 de mm, oferind mai mult loc pentru picioare și încărcare, datorită sistemului compact HVAC și a pachetului de baterii EV care a fost montat în podeaua portbagajului. 

În interior, cabina a fost reproiectată pentru a oferi mai mult spațiu, iar tabloul de bord a fost revizuit într-un design minimalist, având incorporate un ecran tactil de 9.0 inci pentru infotainment și un afișaj TFT de 7.0 inci. În plus, clienții vor beneficia de scaunele rabatabile „Magic” de la Honda, pentru spate. 

Producătorul japonez spune că noul model „întruchipează filozofia de design modernă și curată a mărcii, văzută în alte modele Honda recente”, informează Motor1.com. La exterior, mașina dispune de faruri LED subțiri și distinctive, alături de o grilă actualizată care oferă un design inedit părții frontale.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>