Noua Honda CR-V 2022 vine cu un design diferit

Cel mai mare model din portofoliul european al mărcii japoneze va fi reproiectat pentru a-l alinia cu restul vehiculelor de dimensiuni mai mici și pentru a-l diferenția de mașina actuală, care este însăși o evoluție subtilă a predecesorului său. 

În conformitate cu planul companiei de a-și electrifica portofoliul de produse la nivel european în perioada următoare, CR-V pare să fie mai mult decât un simplu hibrid, însă doar la nivel de design. Ne putem aștepta ca mașina din a șasea generație să fie mai mult o reinvenție vizuală, decât o revizie tehnică completă. Totodată, este foarte probabil să fie susținut de o versiune evoluată a platformei Compact Global a mașinii actuale, la fel ca noul său frate Civic, informează Autocar. 

În ceea ce privește specificațiile tehnice, sistemul CR-V de 2.0 litri HEV benzină-electric va rămâne același, însă ar putea fi introdus un sistem mai mic bazat pe un motor cu combustie de 1.5 litri, asemănător celui de pe modelele Civic, Jazz și HR-V. La nivel vizual, capătul frontal este cea mai evidentă modificare, ce-l diferențiază de actualul CR-V, având o grilă hexagonală de format larg, flancată de faruri LED subțiri.

Cu toate acestea, cele mai recente imagini sugerează că noul vehicul de la Honda va dispune de mai mult spațiu, măsurătorile indicând o mașină mai largă și mai lungă decât predecesorul său. Honda nu a avut încă o previzualizare oficială a noului CR-V, dar având în vedere termenele de dezvoltare pentru modelele actuale, ne putem aștepta la mai multe informații pe la mijlocul anului viitor, înainte de lansarea pe piață. 

Sursă foto: rushlane.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>