Noua generatie Skoda Fabia va debuta oficial in luna mai a acestui an

Producatorul de automobile a publicat primele schite oficiale cu noua generatie Fabia care se pregateste pentru lansarea oficiala, programata in cursul lunii viitoare. 

Cea de-a patra generatie Skoda Fabia a fost dezvoltata pe platforma modulara MQB-A0 a grupului Volkswagen, iar potrivit informatiilor oferite de constructorul ceh, noul model vine cu un design mai „expresiv” datorita noilor dimensiuni. 

Masuratorile indica acum un vehicul mai lung cu 111 mm si mai lat cu 48 mm fata de modelul actual. De asemenea, noua platforma pune la dispozitia clientilor un portbagaj care cantoneaza cu 50 de litri mai mult, pe langa spatiul mai generos destinat pasagerilor.

Cu putin timp inainte de lansarea oficiala din luna mai, producatorul a dezvaluit o serie de schite cu viitoarea Fabia, din care se poate observa ca va beneficia de lumini LED pentru faruri si stopuri, alaturi de o grila noua, impunatoare

De la prima generatie care a debutat in 2000 si pana in 2008, Fabia a avut circa 1.8 milioane de clienti, iar cea de-a doua generatie, prezentata in 2007, s-a vandut in peste 1.7 milioane de exemplare.

Pana in prezent, Skoda Fabia a inregistrat vanzari de peste 4.7 milioane de unitati, iar cea de-a treia generatie este considerat cel mai bine vandut model Skoda, dupa Octavia. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>