Noua generație Skoda Fabia a fost dezvăluită complet

Subcompacta cehă trece la o nouă generație care aduce în cele din urmă hatchback-ul în linie cu frații săi de pe platforma MQB A0. Așa cum era de așteptat pentru o Skoda, noua Mk4 prezintă îmbunătățiri vizibile în comparație cu predecesorul său pe toate fronturile. Noile dimensiuni oferă clienților un interior mai spațios și cea mai bună practică din clasă. 

La nivelul designului, noua Fabia păstrează caracteristicile de bază ce se regăsesc pe modelele actualizate ale Kushaq și Kodiaq. Într-o formă de înaltă specificație, mașina vine cu faruri LED complete, înclinate agresiv ce flanchează grila de dimensiuni mai mari. Bara de protecție de pe față are, de asemenea, orificii de aerisire mari și finisaje din plastic care completează aspectul frontal agresiv.

Skoda oferă, de asemenea, două opțiuni de jante din aliaj de 15, respectiv de 18 inci în diametru, și caracteristici, precum un acoperiș panoramic complet. În partea din spate, noua generație primește un design familiar cu faruri de poziție LED, preluate de pe vehiculele mai mari ale producătorului. 

După cum se știe deja, grupul propulsor include un motor pe benzină de 1.0 litri cu trei cilindri care este oferit cu 65 sau 80 de cai putere și, în ambele cazuri, dezvoltă un cuplu 93 Nm canalizat către roți, exclusiv printr-o cutie de viteze manuală cu cinci trepte. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>