Noua generație Opel Astra a intrat pe linia de asamblare a uzinei din Russelsheim

Producătorul german a anunțat oficial că noua generație Opel Astra a intrat pe linia de asamblare la uzina Russelsheim, urmând ca primele unități să fie livrate clienților în această primăvară. Cea de-a șasea generație a modelului Opel Astra a fost lansată în vară anului trecut, iar, acum, constructorul german anunță că modelul compact va ajunge la clienți mai repede decât era de așteptat. Până în prezent, au fost asamblate 500 de exemplare.

Pe lângă motorizările convenționale, noua generație este disponibilă încă de la început în versiunea plug-in hybrid cu 180 de cai putere. Ulterior va debuta o altă variantă PHEV cu 225 de cai putere, dar și un model Astra 100% electric, care urmează să aibă aibă lansarea oficială în cursul anului viitor. În România, noul model pornește de la 19.500 de euro, clienții având la dispoziție 5 niveluri de echipare. 

Producătorul german aniversează 160 de ani de la înființare în 2022, înregistrând un parcurs uimitor de-a lungul timpului. A activat inițial ca o fabrică de mașini de cusut, însă la scurt timp a ajung cel mai mare producător de biciclete din lume, fiind recunoscut astăzi ca un brand de automobile respectat la nivel internațional. Până în 2028, Opel va oferi doar vehicule electrice în Europa.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>