Noua generație Mitsubishi Outlander din 2023 vine cu mai multă putere

Mitsubishi Outlander a fost unul dintre cele mai vândute modele plug-in din Europa în 2019, însă concurența puternică din acest segment și apropierea unei noi generații au generat o scădere a popularității. Producătorul japonez a eliminat noul Outlander în februarie anul acesta, dar fără să dezvăluie modelul hibrid plug-in care se pregătește pentru debutul din 2023. Pentru o perioadă de timp, vechiul model PHEV va coexista cu versiunea actualizată a SUV-ului echipat cu sisteme de propulsie tradiționale. 

Producătorul nu a oferit specificații tehnice concrete despre noua generație, rezumându-se doar la faptul că modelul Outlander PHEV 2023 va primi mai multă putere și o baterie mai mare. Potrivit surselor, modelul standard a fost actualizat acum câteva luni cu un motor pe benzină mai mare de 2.4 litri, înlocuind vechea unitate de 2.0 litri care producea 126 de cai putere și un cuplu de 201 Nm. Motorul electric care acționează puntea din spate produce 94 CP și permite o putere combinată de 221 CP. 

Odată cu lansarea modelului din 2021, Mitsubishi a pus o baterie de 13,8 kWh, rezultând o autonomie complet electrică de 39 de kilometri. De asemenea, inginerii au lucrat la transmisie pentru a ridica viteza maximă în modul EV la 134 km / h. Potrivit informațiilor dezvăluite până în momentul de față, ne putem aștepta la un SUV complet diferit, deoarece va combina diferite părți din Nissan Rogue și modelul Outlander obișnuit. Deși producătorul nu a anunțat când va dezvălui modelul PHEV actualizat, ne putem aștepta să vedem versiunea specifică JDM în lunile următoare. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>