Noua generație Mercedes-Benz Clasa S hibrid plug-in a fost pusă în vânzare

Producătorul de lux a scos pe piață noul hibrid plug-in Mercedes-Benz S-Class ce poate fi achiziționat la prețuri începând de la 122.000 de euro. Sunt disponibile două niveluri de specificații: gama începe cu S580e L AMG Line Premium și prețurile urcă la 133.000 de euro pentru modelul S580e L AMG Line Premium Plus Executive de top, informează Autocar. 

Ambele modele sunt oferite cu un motor de 3 litri care produce 367 CP, cuplat la o cutie de viteze automată cu nouă trepte 9G-tronic, în timp ce o baterie de 28,6 kWh alimentează un motor electric de 150 CP pentru o autonomie electrică ce promite suta de kilometri. Mai mult, un acoperiș panoramic glisant, jante din aliaj de 20 inci, sunet surround Burmester 3D și sistemul de parcare la distanță cu asistență sunt incluse ca dotări standard pentru ambele specificații. În plus, pentru un confort sporit în timpul conducerii, clienții se pot bucura de o iluminarea ambientală activă și de scaune climatizate în partea din spate.

Specificația AMG Line Premium Plus câștigă roți de 21 inci și un display head-up cu realitate augmentată, precum și pachetul de lumini digitale Mercedes. În plus față de modelul standard, clienții primesc pachetul de confort și alte caracteristici de lux, inclusiv un volan încălzit, cotiere și tetiere îmbunătățite, dar și climatizare pentru scaunele din față. De asemenea, versiunile de top primesc o tabletă pentru spate cu ecran tactil de 7.0 inci, jaluzele electrice, parasole duble cu secțiune pivotantă și un pachet pentru șofer care conține o tetieră pliabilă și detașabilă pe scaunul pasagerului din față. 

Sursă foto: electrive.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>