Noua generație Mercedes-AMG SL a ajuns și în România. Prețurile încep de la 169.000 de euro

Modelul decapotabil de performanță a fost dezvăluit către sfârșitul lui 2021, însă acum, noua generație dezvoltată integral de AMG, divizia de performanță a producătorului german, a fost lansată oficial pe piața auto din Europa și România. Prețurile încep de la 169.308 euro cu TVA și este disponibil în versiunile SL 55 AMG 4Matic+ și SL 63 AMG 4Matic+. 

Ambele versiuni beneficiază de motorul V8 de 4.0 litri, turbo și de cutia de viteze automată AMG Speedshift cu 9 rapoarte. Versiunea SL 55 dezvoltă 476 de cai putere și accelerează de la 0 la 100 km/h în 3.9 secunde, atingând o viteză maximă de 295 de km/h. Motorul lui Mercedes-AMG SL 63 este identic cu cel al versiunii inferioare, dezvoltând 585 de cai putere și un cuplu de 800 Nm. Accelerează de la 0 la 100 km/h în 3.6 secunde și atinge o viteză maximă de 315 km/h. Ambele versiuni sunt dotate cu sistemul de tracțiune integrală 4Matic+.

Opțional, ambele versiuni pot beneficia de sistemul mai avansat AMG Active Ride Control, cu suspensie activă și stabilizare hidraulică. În ceea ce privește specificațiile exterioare, clienții pot alege una dintre cele 12 nuanțe disponibile, alături de alte trei pentru acoperiș. Modelul primește jante cu dimensiuni cuprinse între 19 și 21 de inci și cinci niveluri de finisare exterioare: Aerodynamics Package, Carbon Package, Chrome Package și două versiuni ale pachetului Night Package. În țara noastră, prețul de pornire pentru modelul decapotabil Mercedes-AMG SL începe de la 169.308 euro cu TVA.

Sursă: automarket.ro

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>