Noua generație Kia K9 primește un ecran mai mare și autentificare cu amprentă digitală

Clienții care vor să-și cumpere un sedan sud-coreean de lux au câteva opțiuni la dispoziție. În afară de mașinile produse de marca Genesis, compania-mamă Hyundai lansează o nouă generație a modelului Grandeur în 2022 care, potrivit zvonurilor, va măsura peste cinci metri lungime.

Mai mult decât atât, pe lista sedanurilor de lux se află și noul model Kia K9, datorită actualizărilor obținute la mijlocul ciclului de viață. În urma unei dezvăluiri parțiale care a avut loc cu câteva săptămâni în urmă, gama de top a producătorului sud-coreean se remarcă din nou, arătând pentru prima dată interiorul său vizibil îmbunătățit. 

Potrivit specialiștilor de la Motor1.com, Kia elimină infotainmentul de 12.3 inci pentru a face loc unei configurări mai mari de 14.5 inci, similară cu cea folosită pe unele modele Genesis. Totodată, producătorul sud-coreean introduce pentru prima dată sistemul de autentificare cu amprentă pe modelul KDM-spec K9 care permite crearea mai multor profiluri personalizate. Odată cu detectarea amprentei, poziția scaunului și setările de control al climatizării se vor schimba automat. 

Efectuarea plăților prin infotainment va fi posibilă și cu amprenta digitală, fără a fi nevoie de un card separat. Actualizările over-the-air sunt acum acceptate de K9 și vor aduce îmbunătățiri ecranelor și chiar afișajului head-up. În plus, o aplicație pentru smartphone va permite proprietarilor să deschidă și să pornească de la distanță mașina. O gamă extinsă de sisteme de siguranță și asistență a șoferului este acum disponibilă care, printre altele, include schimbarea vitezelor pe baza informațiilor furnizate de radar și camere. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>