Noua generație Hyundai Elantra primește pachetul N Grin Shift

Producătorul sud-coreean a lansat noul Hyundai Elantra N, un model compact, dezvăluit pentru piața americană, dar care urmează să se afirme și în Europa. Elantra, de generația a șaptea, a fost lansată la începutul acestui an, însă noile îmbunătățiri oferite de pachetul N Grin Shift face ca vehiculul să fie un rival puternic pentru Civic Type R de la Honda.

În ceea ce privește specificațiile tehnice, noua generație este dotată cu un diferențial electronic cu alunecare limitată, un sistem de supape de evacuare variabil, discuri de frână de 360 mm cu răcire îmbunătățită și un sistem de control al lansării. În plus, noul model se deplasează pe anvelope Michelin Pilot Sport 4S de 19 inci. 

Printre modificările cele mai evidente, se poate observa că fațada frontală primește un design mai agresiv, în timp ce spoilerul și difuzorul din spate au fost actualizate pentru a oferi avantaje de performanță aerodinamică. Sistemul de infotainment afișează în timp real temperaturile uleiului și lichidului de răcire, cuplul, presiunea turbo și, pe lângă acestea, producătorul introduce un cronometru care înregistrează locația și mișcarea mașinii.

Potrivit Autocar, datele de performanță pot fi vizualizate pe aplicația pentru smartphone Hyundai N și există planuri de implementare a acestora pe alte modele în viitor. Scaunele sunt consolidate pentru a oferi un sprijin suplimentar în versiunea standard, însă clienții pot opta și pentru opțiune de scaun cu 10 mm  mai jos și cu 50 mm mai adânc, oferind astfel mai mult spațiu pentru pasagerii din spate.

Marca N de înaltă performanță a Hyundai Motor își propune în mod constant să ofere clienților „o gamă de opțiuni interesante pentru o plăcere sporită la conducere “, a declarat Till Wartenberg, vicepreședintele Hyundai.

Sursă foto: carscoops.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>