Noua generație Honda Civic Type R vine cu noi specificații

Producătorul japonez a dezvăluit săptămâna trecută noul Civic Hatchback 2022. Cu acest prilej, fanii au putut arunca o privire și la următoarea generație Civic Type R. Versiunea cu cinci uși a modelului compact a stat la baza lui Type R încă din 1997, de la înființarea garniturii, și este puțin probabil ca Honda să își schimbe modurile acum, relatează specialiștii de la  Motor1.com. 

Această dezvăluirea a noului hatchback a permis KDesign AG să creeze două randări care previzualizează aspectul viitoarei generații Civic Type R. Imaginile prezintă aceeași bară de protecție față cu design agresiv, situată sub o insignă roșie Honda, alături de specificația R. Modelul păstrează un design similar în partea din spate, aspectul fiind completat de un spoiler masiv și pragurile laterale cu accente de culoare roșie.

Specificațiile tehnice vor apărea odată cu dezvăluirea oficială, programată în cursul anului viitor, când va debuta alături de modelul Civic Hybrid. Nu se cunosc încă foarte multe detalii despre Type R, însă prin presa internațională se vehiculează o mulțime de zvonuri, potrivit cărora, mașina va fi oferită cu o cutie de viteze manuală cu transmisie către puntea din față.

În ceea ce privește detaliile tehnice ale noului Civic Hatchback, se așteaptă ca acesta să utilizeze un motor turbo de 2.0 litri cu patru cilindri, dar care ar trebui să primească o putere mai mică față de cei 360 de cai de pe modelul actual. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>