Noua generație electrică Volvo XC90 vine cu tehnologie LiDAR

Producătorul auto a dezvăluit că viitorul Volvo XC90 va fi oferit cu senzori de ultimă generație și tehnologie LiDAR. Deși nu a fost însă confirmat, se așteaptă ca noul XC90 va respecta nomenclatura Recharge, în conformitate cu celelalte modele pur electrice, C40 Recharge și XC40 Recharge. 

Succesorul pur electric al modelului actual XC90 va fi dezvăluit în 2022 și va veni cu senzori de ultimă generație, inclusiv tehnologia produsă de Luminar. În ultimii ani, tehnologia de siguranță și comoditate LiDAR a început să fie inclusă și pe mașinile cu pilot automat, ajutând la detectarea obstacolelor sau obiectelor din mediul înconjurător, precum și a persoanelor din apropiere, sporind astfel siguranța automobilelor. Mai mult decât atât, versiunea standard include un calculator performant pentru conducere autonomă, alimentat de sistemul-pe-cip NVIDIA DRIVE Orin. 

Producătorul suedez dorește să stabilească un punct de referință în ceea ce privește siguranța mașinilor sale și crede că în timp, pachetul va reduce numărul de accidente și decese, îmbunătățind tehnologia bine stabilită de evitare a coliziunilor.Pur și simplu, Volvo dorește să stabilească un punct de referință în siguranța mașinilor. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>