Noua ediție specială Mini Countryman Untamed prezintă un finisaj exclusivist 

Marca britanică a dezvăluit în premieră o serie de imagini și informații despre noua versiune Untamed, ediție specială care va fi disponibilă începând cu luna martie, exclusiv pe modelul Cooper S Countryman All4.

La începutul lunii trecute, producătorul de automobile a anunțat debutul a trei noi ediții speciale pentru modelele sale din gamă. Mini Countryman Untamed Edition este destinată modelului MINI Countryman și propune o serie de îmbunătățiri atât la interior, cât și la exterior. Modelul este alimentat de motorul de 2.0 litri, pe benzină, care dezvoltă 178 CP. Clienții vor beneficia de o tracțiune standard, iar pachetul va fi completat de o transmisie automată cu 8 rapoarte.

Noua ediție specială este oferită într-un finisaj exclusiv de culoare Gri Momentum, designul fiind ajustat de elemente decorative în aceeași culoare. Există patru benzi ornamentale în partea inferioară a portierelor, finisate în nuanța Frozen Bluestone, și un set de jante de 18 inci care poartă designul Untamed. Nu lipsesc nici accentele decorative iluminate în Bluestone Frozen și nici  ornamentele în Albastru Frozen metalizat.

Lista cu specificații standard include, de asemenea, lumini de ceață, faruri LED, Mini Driving Modes, pachetul Mini Excitement și serviciile Connected Media. În ceea ce privește designul exterior, merită de menționat faptul că pragurile și semnalizatoarele laterale dezvăluie un model grafic inspirat de un peisaj montan.

La interior, producătorul a introdus o combinație între cele două nuanțe, Verde Highland și Albastru Frozen. Scaunele sport Mini Yours Leather Lounge sunt oferite standard, însă clienții pot și pentru versiunea Mini Yours Leather Lounge Carbon Black. 

Sursă: automarket.ro 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>