Noua editie speciala Mazda Ventura MX-5 a fost lansata in Marea Britanie

Producatorul de automobile lanseaza o editie limitata Ventura a modelului Mazda MX-5 care va ajunge in concesionare in cursul acestei luni, cu 160 de exemplare alocate pentru Marea Britanie. 

Avand un pret estimativ de 27.600 lire sterline, Ventura se bazeaza pe modelul Sport Mazda si vine cu o caroserie finisata in vopseaua Deep Crystal Blue Mica, un acoperis din tesatura gri si vopsea argintie pentru oglinzile usii si pentru cercurile rulante. 

Printre alte caracteristici introduse, interiorul masinii este dotat cu scaunele in editie limitata Light Stone Nappa si pare sa aiba un design identic cu modelul sport MX-5. Clientii se pot bucura de jantele de 16 inci si de motorul pe benzina de 1.5 litri care produce cei 130 de cai putere, transmisi printr-o cutie de viteze manuala cu sase trepte. 

„Cand vine vorba de implicarea soferului, actuala generatie MX-5 s-a impus deja ca o masina sport de referinta”, a declarat Jeremy Thomson, director general Mazda Motors UK. Se estimeaza ca noul model va fi expus in reprezentantele companiei dupa ridicarea restrictiilor COVID-19, adica incepand cu 12 aprilie.

„MX-5 este pictograma marcii Mazda si intruchipeaza tot ceea ce este extraordinar la produsele noastre. Modelul va consolida legatura dintre Mazda si clientii sai de peste 30 de ani, iar Ventura 2021 continua aceasta dedicatie neclintita de a oferi o masina sport de clasa mondiala la preturi accesibile”, a mai adaugat seful companiei. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>