Noua divizie de personalizare Bugatti debutează cu noul Retro Chiron Pure Sport

„Sur Mesure”, noua divizie de personalizare a producătorului francez de automobile va lansa un nou proiect unicat. Este vorba despre un Chiron Pur Sport cu influențe retro, inspirat de modelul Type 51 cu care Louis Chiron și Achille Varzi au câștigat Marele Premiu al Franței în 1931. Astfel că cei care vor să-și personalizeze și mai mult viitoarea mașină, o pot face acum prin intermediul diviziei recent lansate. 

La fel ca și precursorul său, modelul unicat poartă numărul „32”, pictat în întregime manual. Este doar unul dintre numeroasele elemente disponibile prin programul de personalizare de ultimă generație lansat de Bugatti. Producătorul a dezvăluit un model vopsit manual în două culori derivate din mașinile de curse care s-au bucurat de un succes inedit din anii 1920 și 1930. 

Bugatti nu a oferit încă clienților detalii despre preț, dar având în vedere că vorbim despre un Chiron Pur Sport, acest proiect unicat, după cum îl descrie compania, a implicat costuri majore. Sursele anunță că producția bijuteriei pe patru roți se apropie de final. Au mai rămas 40 de exemplare care își așteaptă proprietarii, clienții putând opta pentru una dintre versiunile Pur Sport și Super Sport. 

Sursă: motor1.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>