Nou SUV Maserati surprins in teste

Producatorul italian pregateste un al doilea SUV care sa vina in completarea portofoliului sau, alaturi de Levante, iar Grecale se doreste a fi un rival pentru Porsche Macan. Jurnalistii autocar.co.uk. au surprins noul SUV in curtea unei fabrici din Italia, iar imaginile obtinute sunt primele care arata infatisarea reala a SUV-ului Grecale, anuntat in urma cu un an.


Dimensiunile sale sunt similare cu cele ale Alfa Romeo Stelvio, fiind construit pe aceeasi platforma, iar numele Grecale este inspirat de la un puternic vant mediteranean. Masina face parte din planul de revitalizare a brand-ului Maserati anuntat anul trecut, odata cu lansarea modelului MC20.


Se asteapta ca Grecale sa joace un rol foarte important in dezvoltarea brandului italian si va fi construit in fabrica FCA din Cassino, Italia. Totodata, italienii vor investi peste 800 de milioane de euro in aceasta fabrica pentru a o aduce la cele mai inalte standarde.


Pana in 2022 se pregateste si o versiune full electrica, iar la capitolul motorizare, italienii vor folosi motoarele Maserati si nu cele Alfa Romeo, asa cum se zvonea, ceea ce include si un motor mild hibrid de 2.0 turbo disponibil in acest moment pe modelele Ghibli si Levante.


Maserati isi doreste ca acest autoturism sa fie cat de practic se poate si luxos in acelasi timp. Pana in 2025 se urmareste ca SUV-urile sa reprezinte pana la 70% din totalul de vanzari ale italienilor, acaparand tot mai mult din vanzarile alocate pentru sedan-uri.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>