Nordis View – cel mai rafinat imobil rezidențial din nordul Bucureștiului

Proiectul Nordis View descrie cel mai rafinat imobil rezidenţial din nordul Bucureştiului. Situat într-o zonă ultramodernă a Capitalei, pe Şoseaua Fabrica de Glucoză, ansamblul de apartamente premium își propune să ofere clienților săi un stil de viaţă unic şi facilităţi de 5 stele. Complexul beneficiază de o priveliște spectaculoasă orientată către Lacul Tei, de o arhitectură futuristă şi lumină naturală din abundenţă. Mai mult decât atât, ansamblul dispune de concierge, locuri de parcare, spaţii de depozitare, spaţii comerciale, o suprafaţă vitrată amplă și pre-certificare RoBGC.

Clădirea beneficiază de o hidroizolaţie optimă datorită unei tehnologii utilizate la realizarea pereţilor mulaţi, care oferă suport pentru săpături adânci și dificile în medii metropolitane, permițându-vă să vă bucurați de o casă care asigură cele mai înalte standarde de calitate. Ca locuitor în cadrul imobilului, compania își pune la dispoziție toate beneficiile Clubului Exclusivist Nordis, de la discount-uri pentru toate hotelurile din lanțul Nordis, până la evenimente private și preţuri preferenţiale dedicate strict clienţilor în momentul lansării unui nou proiect. 

Grupul Nordis își anunță proprietarii sau viitorii clienți că va administra imobilul pentru cel puțin încă o perioadă de 20 de ani, respectând, totodată, cele mai înalte standarde de calitate. Acest lucru ar putea însemna că vei deţine o proprietate premium, a cărei valoare continuă să crească în timp. Intrați pe site-ul oficial ansambluri.nobileo.ro și descoperiți lista completă cu servicii de 5 stele oferite de companie proprietarilor de locuințe. Tot acolo găsiți ultimele detalii despre restul proiectelor realizate de Nordis Group, singurul dezvoltator de ansambluri hoteliere și rezidențiale premium din țară, cu capital 100% românesc.

Înființat în 2008, Grupul Nordis și-a început activitatea sub forma unei agenții imobiliare care opera în nordul Capitalei. Treptat, echipa și-a extins idealurile și s-a ambiționat să ofere clienților cele mai înalte standarde de locuire și investiție disponibile în prezent la nivelul României, abordând un spectru mai larg de servicii premium în domeniul real estate. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>