Nokian Tyres prezinta noile anvelope Seasonproof

Producatorul auto a lansat de curand noile anvelope Seasonproof si Seasonproof SUV, destinate in special vehiculelor din partea centrala a Europei, avand in vedere ca acolo sezonul rece nu este atat de dur incat sa necesite o mai buna adaptabilitate la drumurile inghetate.     

Reprezentantii companiei au anuntat ca noile modele pot fi folosite atat pe drumurile umede sau inzapezite, cat si in calatoriile pe timp de vara, oferind aceeasi siguranta si acelasi confort. Conceptul Season Sense utilizeaza multiple inovatii care asigura o durata mai lunga de viata si reduce rezistanta la rulare. 

Modelul Nokian Seasonproof SUV prezinta un schelet robust si o rezistenta crescuta, bazate pe o tehnologie cu flancuri de aramid care impiedica frecarea laterala si o protejeaza impotriva perforarilor nedorite. Seasonproof este un model premium, care a fost gandit si conceput  pentru vehiculele electrice, avand o rezistenta mica la rulare si economisind astfel carburant.

Conform unui sondaji recent, realizat de producatorul finlandez, europenii prefera siguranta la volan pe tot parcursul anului. Astfel, noile anvelope au aderenta si manevrabilitatea cu o mai buna rezistenta la uzura, cu peste 25% mai mare decat variantele anterioare. Soferii europeni se vor bucura sa auda ca, indiferent de stilul de conducere al fiecaruia, vor putea beneficia de noile anvelope aproximativ cu un sezon in plus. 

Din informatiile oficiale reiese ca Nokian Tyres a confirmat selectia pentru anul acesta, iar noile modele s-au pus deja in vanzare. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>