Noile Range Rover SVAutobiography Ultimate vin disponibile cu doua sisteme de propulsie

Fiecare dintre cele doua modele va beneficia de un finisaj manual din partea diviziei SV Bespoke a companiei, la Centrul sau tehnic de operatiuni speciale pentru vehicule din Warwickshire. 

Noile Range Rover SVAutobiography Ultimate vin disponibile cu doua sisteme de propulsie: motorul V8 supraalimentat care produce 557 CP si hibridul plug-in P400e, care este capabil sa parcurga pana la 40 de kilometri de functionare numai electric, cu emisii oficiale de CO2 de 75g/km. 

Echipat cu jante din aliaj de 22 inci, forjate, cu un design in cinci spite, exteriorul SVAutobiography Ultimate este finisat cu vopsea Orchard Green. De asemenea, vehiculul prezinta un acoperis in culoarea negru Narvick, oglinzi laterale potrivite si accente din cupru situate in jurul  insignelor Range Rover si SV. Interiorul este acoperit cu piele Vintage Tan si tesatura de cupru si cu finisaje din fibra de carbon. In plus, clientii pot alege si tapiterii italienesti, precum cele facute de Poltrona Frau.

Modelele cu ampatament lung au usile din spate cu inchidere electrica, iar scaunele sunt inclinabile si finisate din piele semi-anilina. In plus, mesele pliante pot fi folosite pentru a crea un spatiu de lucru in miscare si exista un compartiment tip frigider pentru depozitarea bauturilor. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>