Noile Mercedes-AMG GT 63 și GT 63 S primesc suspensie revizuită și mai multe opțiuni de personalizare 

Producătorul de automobile a publicat primele imagini și informații despre versiunile facelift ale modelelor GT 63 și GT 63 S. Germanii au revizuit suspensia, iar clienții au acum la dispoziție mai multe opțiuni de personalizare. Noua paletă de culori include diferite nuanțe precum: Gri Arabian, Alb Cashmere Magno, Albastru China, Albastru Starling Metallic și Albastru Starling Magno. 

În 2021, Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe a beneficiat de o serie de îmbunătățiri, dar care au fost introduse doar versiunilor cu motoare cu șase cilindri (AMG GT 43 și AMG GT 53), însă acum, noile specificații se regăsesc și modelele GT 63 și GT 63 S. În ceea ce privește modificările de stil, cea mai notabilă schimbare este, fără îndoială, partea frontală care a fost preluată de la Mercedes-AMG GT 63 S E Performance. 

În ceea ce privește specificațiile interioare, clienții pot alege să-și decoreze cabina cu dotări din catalogul Manufaktur. Producătorul de lux le pune la dispoziție piele Nappa cu model diamantat, prețuri exclusive și un volan AMG Performance în două nuanțe. Pe lista îmbunătățirilor la nivel tehnic se numără suspensia AMG Ride Control +, care primește o serie de actualizări pentru a oferi clienților un plus de confort și o dinamică de condus mai bună.

Versiunile facelift vor fi alimentate de același propulsor V8 de 4.0 litri, twin-turbo, astfel că Mercedes-AMG GT va dezvolta 585 CP și 800 Nm, în timp ce GT 63 S va dispune de o putere totală de 639 CP și 900 Nm cuplu. 

Sursă: automarket.ro

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>