Noile BMW M3 si M4 in cele mai extravagante nuante din catalogul Individual

Producatorul auto a publicat o serie de imagini cu noile M3 si M4 configurate prin intermediul programului BMW Individual, care se poate mandri cu o paleta larga de optiuni si culori, de la nuante exterioare speciale, pana la tapiterii si finisaje exclusiviste.

Chiar daca au avut debutul cu cateva saptamani in urma, noile optiuni de design starnesc discutii aprinse, avand in vedere spectru de culori cat se poate de exotic. Cel mai comentat element este grila frontala, urmat de sistemul de evacuare cu trei terminatii centrale, inclus, de asemenea, in catalogul M Performance.

Recent, BMW a publicat o serie de imaginii cu noile modele M3 si M4, prezentand un exterior in diferite nuante, printre care Portocaliu Fire, Negru Frozen, Verde Urban sau Albastru Macao Metallic. De asemenea, clientii pot opta si pentru culori mai avangardiste, precum Galben Speed, Verde Speed, Albastru Santorini, Rosu Ruby Metallic, Albastru Miami sau Verde Mint. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>