Noile autobuze electrice din Brașov vin echipate cu un sistem avansat de asistență

În Brașov, vehiculele destinate transportului în comun ,recent introduse, au fost echipate cu un sistem avansat de asistență în trafic, care folosește inteligența artificială  pentru a evita accidentarea pietonilor și bicicliștilor în trafic. 

La finalul lunii august, autobuzele electrice din Brașov au devenit mult mai sigure, datorită acestea Sistemul Avansat de Asistență a Șoferului produs de compania Mobileye care avertizează șoferii înaintea producerii de accidente în trafic. 

Sistemul monitorizează unghiurile moarte, iar datorită noilor camere externe, controlate de inteligență artificială, participanții din trafic sunt scanați în timp real, astfel că sistemul emite alerte vizuale și sonore display-ul aparatului în cazul detectării unui pericol iminent de coliziune. 

Denumit Mobileye Shield+, sistemul emite alerta de schimbare a benzii fără semnalizare, alerta de impact frontal cu un autovehicul, alerta de impact frontal cu un pieton sau un biciclist și alerta privind nepăstrarea distanței optime față de un alt autovehicul. Potrivit producătorului, această tehnologie va duce încet-încet spre o responsabilitate crescută a șoferului la volan. 

Sursă foto: ratbv.ro/

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>