Nissan Z Rev primește un motor V6 Twin-Turbo de 400 de cai putere

Deși Nissan Z din 2023 nu vine cu o mulțime de actualizări, este una dintre ultimele mașini sport care au eliminat cu totul electrificarea. În ceea ce privește specificațiile tehnice, cutia de viteze manuală cu șase trepte este împrumutată de la predecesorul său, la fel ca axele, arborele de transmisie și diferențialul. 

Vehiculul este oferit cu motor V6 Twin-Turbo care produce 400 de cai putere și un cuplu de 475 Newton-metri. Spre deosebire de modelul 370Z, Nissan Rev vine cu 68 CP mai mult. Mai mult, pentru clienții care doresc un V6 automat, Nissan a dezvoltat o nouă cutie opțională cu nouă trepte, cu schimbătoare GT-R. 

La interior, noul Nissan Z, denumire dată versiunii de producție a conceptului Z Proto, vine dotat cu instrumente de bord digitale și configurabile, alături de un display supradimensionat. Totodată, din peisaj nu lipsesc nici tapițeria din pielea de culoare albastră, instalatia audio cu opt difuzoare, ceasurile cu design analog pentru presiunea din turbine, volanul multifuncțional în trei spite și scaunele cu suport lateral mărit. 

Sursă foto: motor1.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>