Nissan Rogue 2021 primeste un nou grup propulsor

Potrivit site-ului FuelEconomy.gov al Agentiei pentru Protecția Mediului (EPA), Noul Nissan Rogue din 2021 primeste un motor de 1.5 litri cu trei cilindri. 

„Compania evalueaza in mod regulat potentiale tehnologii viitoare pe modelele existente. Nissan planuieste un program pilot cu un nou motor propulsor potential” a declarat pentru Motor1.com Josh Clifton, purtatorul de cuvant al producatorului auto, refuzand sa raspunda la intrebarile suplimentare despre momentul in care incepe programul-pilot si cine va participa in cadrul acestuia. 

Motorul de 1.5 litri este disponibil pe toata gama Rogue, incluzand gama Platinum. Clientii il pot obtine cu tractiune fata sau integrala si primesc un automat cu opt trepte. Cu toate acestea, nu s-au oferit informatii despre puterea noului Nissan Rogue. 

Rogue este disponibil in prezent doar cu un motor 2.5 litri cu patru cilindri, aspirat natural, care produce 181 CP si  245 Nm. In cel mai bun caz, modelul inregistreaza un consum de combustibil de 7.8 litri pe suta de kilometri. 

Anul trecut, modelul Rogue a fost cel mai mare vehicul Nissan de pe piata din Statele Unite ale Americii. Compania a livrat 227.935 dintre acestea, ceea ce reprezenta aproape 28% din cele 819.715 unitati ale intregului brand pentru 2020. Avand in vedere importanta desebita pe care compania o indreapta spre vehicul, se explica noile modalitati de a face Rogue si mai popular.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>