Nissan Qashqai vine cu o serie de schimbari in 2021

Dupa ce a acumulat peste trei milioane de vanzari pe piata auto din Europa, afacerea Qashqai aduce in continuare castiguri companiei. Cunoscut sub numele de Rogue Sport in Statele Unite, modelul reinventat adopta un design mai ascutit. Caroseria are mai multe muchii decat inainte, iar corpul alungit prezinta un ampatament de 20 mm. Totodata, au crescut si dimensiunile vehiculului cu 35 mm in lungime, 32 mm in latime si 25 mm inaltime. 

Pe langa rotile de 20 de inci, farurile cu matrice full-LED reprezinta, de asemenea, o premiera pentru crossover-ul compact. Acestea regleaza automat fasciculul in functie de conditiile de drumu si de trafic. Producatorul a pus la dispozitia clientilor unsprezece culori standard si alte cinci combinatii pentru optiuni mai mari de personalizare. 

Noul Qashqai este mai practic decat inainte, avand o capacitate de incarcare crescuta cu 50 de litri, ceea ce s-a putut atinge prin coborarea podelei de incarcare si reambalarea suspensiei din spate. Dincolo de cabina spatioasa, interiorul este dotat cu suprafete moi la atingere si cu aparatura de lux. Automobilul dispune de cockpit digital de 12,3 inci si de un ecran tactil de 9 inci pentru sistemul de infotainment care accepta Android Auto si Apple Car Play prin conexiune wireless.  

Noul Qashqai este oferit cu un motor turbo-hibrid pe benzina de 1.3 litri, cu o putere de 138 CP, directionata catre rotile din fata, printr-o transmisie manuala cu sase trepte. Totodata, pentru a compensa cresterea in dimensiune a noului model, platforma CMF-C le-a permis inginerilor sa mai reduca greutatea din alte zone, folosind alumini pentru usi, aripi si capota. Astfel, automobilul a devenit cu 60 kg mai usor si cu 41% mai rigid decat inainte. 

Candva anul acesta, Nissan va pune in vanzare noul Qashqai pe piata automobilelor din Europa, alte specificatii Rogue Sport despre vehicul vor fi dezvaluite ulterior. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>