Nissan Patrol Nismo 2022 a fost surprins fara camuflaj

O pubilicatie din Orientul Mijlociu a surprins , la sfarsitul anului trecut, o serie de imagini cu noul gigant de la Nissan. Denumit Nissan Armada in Statele Unite, SUV-ul de dimensiuni considerabile a beneficiat de un nou facelift anul trecut. 

Cea de-a patra generatie Patrol (Y62) a primit o reimprospatare completa in toamna lui 2019, si abia in decembrie anul trecut a fost introdusa specificatia americana Armada. In prezent, Nissan se pregateste sa actualizeze versiunea de performanta, introducand sub capota un motor V8 de 5.6 litri, ce produce 400 CP si 560 Nm, disponibil atat in Statele Unite, cat si in Orientul Mijlociu. Totodata, puterea va fi transmisa catre roti, printr-o automata cu 7 trepte. 

Modelul dispune de un design mai agresiv al caroserie, avand accente roșii, pentru a reflecta modelul pre-facelift, in timp ce rotile poarta aceleasi jante din aliaj forjat RAYS de 22 de inci. 

SUV-ul reinventat pare sa stea mai aproape de sosea, probabil din cauza unei configurari mai rigide a suspensiei, facand comparatie cu modelul anterior Patrol Nismo, care avea o dispunea de o configuratie cu amortizoare Bilstein. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>