Nissan Pathfinder 2022 va aparea in varianta automata

Nou pentru 2022, viitorul Nissan Pathfinder primeste o revizuire completa si vine cu cateva schimbari serioase fata de ultima generatie. In ultimul timp, compania opteaza pentru o transmisie automata traditionala in locul unitatilor variabile din generatia anterioara. Noul Nissan are un design diferit, care ii confera o forma mai robusta fata de restul modelelor. 

Nissan Pathfinder din 2022 are incorporat un motor V6 de 3.5 litri care ajunge la 284 CP, un cuplu de 259 lb-ft si un motor preluat de la modelul anterior, insa schimbarea majora a modelului de propulsie este reprezentata de noua cutie automata in 9 trepte. 

In timp ce modelele anterioare Pathfinder folosesc Nissan Xtronic CVT, modelele din 2022 vor folosi cutia de viteze in noua trepte, astfel puterea sa se distribuie fie prin rotile din fata la modelele cu tractiune frontala, fie printr-un sistem inteligent cu tractiune integrala. Nissan a optat, de asemenea, pentru Grila V-Motion care arata mai agresiva decat modelele anterioare si este flancata de faruri standard LED.

Designul interior este dotat cu tehnologie mai avansata ce are in componenta sa un cluster digital cu ecartament de 12,3 inci si un afisaj de 10,8 inci. Exista, de asemenea, un ecran tactil infotainment de 9,0 inci. In ceea ce priveSte echipamentul standard, tabloul de bord se micsoreaza la un nivel rezonabil de 7,0 inci, iar ecranul tactil scade de la un inci la 8,0 inci. Ambele sisteme de infotainment ruleaza Apple CarPlay și Android Auto fara sa inregistreze costuri suplimentare. Alte caracteristici optionale pentru consumatori includ, de asemenea, un sistem de sunet Bose cu 13 difuzoare, NissanConnect cu un hotspot WiFi si un tampon pentru incarcare wireless. 

Pentru versiunile 2022, printre alte caracteristici, compania va include tehnologia Nissan Safety Shield 260, un sistem de avertizare a punctului mort, un sistem de alerta spate pentru traficul încrucisat, asistenta la faza lunga si franare automata spate. Asistentul Nissan ProPilot este disponibil, de asemenea, pentru SUV-urile Pathfinder SL si S-badged pentru prima data. Nu s-au dezvaluit inca date oficiale in legatura cu pretul vehiculului, insa se speculeaza ca suma se invarte in jurul a 33.000 de dolari. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>