Nissan Leaf primește un facelift în 2022 

Producătorul japonez a publicat o serie de imagini cu noul Nissan Leaf facelift. În ceea ce privește designul exterior, modelul electric primește noua siglă Nissan, jante actualizate și o paletă de culori mai mare. Mai mult, se pare că cei curioși vor putea alege între două modele de baterii.

Nissan a lansat cea de-a doua generație a modelului Leaf în 2018, însă acum, compania lansează un facelift care, pe lângă aceste mici îmbunătățiri exterioare, noul vehicul este oferit cu două cu două opțiuni de acumulatori. În regim WLTP, mașinile echipate cu bateria mai mare care revendică o autonomie de 385 de kilometri, vor fi cunoscute sub numele de Leaf e+. 

Leaf facelift primește noua siglă introdusă în 2021, care poate fi văzută în zona grilei, pe ușa portbagajului, pe roți și pe interiorul volanului. Indiferent de culoarea aleasă, zona în care ar fi grila este acum vopsită în negru. În ceea ce privește restul specificațiilor exterioare, sunt disponibile două noi nuanțe de albastru, Universal Blue și Magnetic Blue, însă paleta de nuanțe conține încă 5 opțiuni de vopsele în două tonuri. Totodată, pachetul include jante de 16 sau de 17 inci inci, în funcție de preferințele clienților. 

La capitolul dotări, noul model păstrează sistemul de asistență ProPILOT pentru pornire, oprire și menținerea unei distanțe corespunzătoare față de vehiculul din față, precum și tehnologia e-Pedal pentru accelerare, decelerare și frânare cu o singură pedală. Apple CarPlay și Android Auto sunt ambele acceptate de sistemul multimedia NissanConnect. Funcțiile de la distanță, cum ar fi gestionarea temperaturii, pot fi accesate prin intermediul aplicației telefonice cu același nume. 

Nissan a anunțat că, odată cu lansarea modelului Leaf facelift, intenționează să introducă 23 de mașini noi electrificate până în 2030, dintre care 15 vor fi complet electrice. Din aprilie, noua generație va fi disponibil în toată Europa. 

Sursă: automarket.ro

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>