Nissan lansează o nouă versiune electrică a utilitarei Townstar

Producătorul japonez a dezvăluit primele imagini și informații despre noua utilitara Townstar, concepută ca înlocuitor al modelului actual NV200. Vehiculul vine atât cu motorizare pe benzină cât și în versiune electrică, fiind descris de companie ca „o nouă generație de utilitară ușoară”. 

Nissan Townstar se deplasează pe platforma CMF-C a alianței Renault-Nissan-Mitsubishi pune la dispoziția clienților două versiuni de caroserie: aceștia pot opta pentru o variantă utilitară, dar și pentru una de transport pasageri. 

În ceea ce privește specificațiile tehnice interioare, modelul dispune de un display central de 8 sau 10 inci, conectivitate Android Auto și Apple CarPlay și încărcare wireless pentru smartphone. Autoutilitara oferă un volum de încărcare de 4.3 metri cubi și poate transporta o încărcătură maximă de 800 de kilograme. 

După cum am menționat anterior, Nissan Townstar vine echipat în două versiuni de motorizare: modelul cu propulsor de 1.3 litri, care dezvoltă 130 CP și un cuplu de 250 Nm, sau varianta pur electrică. Townstar EV dispune de 122 CP și 245 Nm, având o baterie de 44 kWh care oferă o autonomie de până la 285 kilometri. Conectat la o priză cu încărcare rapidă, autoutilitara ajunge la o capacitate de 80% în 42 de minute.

Vehiculul este oferit, de asemenea, cu sistemele de siguranță Side Wind Assist și Trailer Sway Assist, iar pentru o experiență sigură la volan, producătorul include frânare de urgență automată cu funcție de detectare a pietonilor și bicicliștilor, o cameră video cu vedere la un unghi de 360 de grade și cruise control adaptiv. În plus, spre deosebire de varianta cu motorizare pe benzină, versiunea electrică include sistemul de condus semi-autonom ProPilot. Totodată, clienții care vor opta pentru Townstar EV vor beneficia de o garanție de 8 ani sau 160.000 de kilometri.

Sursă: automarket.ro

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>