Navarro – noul model pe patru roti produs de Vanderhall

Producatorul Vanderhall, cunoscuti pentru motocicletele cu trei roti construite manual, vor sa se extinda pe piata automobilelor cu noul model pe patru roti, numit Navarro. Compania americana a afirmat ca designul autovehiculului a fost inspirat de estetica camioanelor de curse, avand o suspensie lunga, faruri retro cu detalii galbene si anvelope off-road adecvate. 

Din teaserul postat pe pagina oficiala, vehicul electric este construit pe platforma existenta Matrix a companiei si va fi dotat cu motoare electrice duble, avand o baterie de 28,8 kW care asigura o autonomie de aproximativ 320 de km.  

Nu sunt informatii oficiale care sa confirme lansarea noului vehicul, insa Vanderhall se extinde, dublandu-si dimensiunea fabricii sale, estimandu-se ca Navarro va fi disponibil pe piata auto, ma tarziu in acest an sau cel tarziu in 2022. Cert este ca din vara anului urmator, compania va incepe sa onoreze comenzile.

Vanderhall Motor Works, producator american de vehicule cu sediul in Utah, a inceput de cativa ani sa produca masini pe patru roti. Steve Hall, fondatorul companiei, recunoscut la nivel mondial, a declarat ca Navarro este primul ATV complet electric, dotat cu un sasiu unitar, avand o manevrabilitatea neteda si anvelope masive.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>