Mostenitorul lui Uwe Gemballa proiecteaza un Porsche 911 Turbo S

Compania Marc Philipp Gemballa, fondata de fiul lui Uwe Gemballa, pregateste un nou super-autoturism care va avea debutul in primavara lui 2021. Anul trecut,  Marc Philipp, in varsta de 27 de ani, si-a infiintat propria companie, cu intentia de a construi un „supercar capabil de off-road”, bazat pe modelul 992 Turbo S. 

Inspirata de Porsche 959 Paris-Dakar, noua masina va folosi un motor RUF, reglat sa modifice modelul 911 Turbo existent, astfel incat sa produca 740 CP. Uwe Gemballa a folosit motoare RUF in unele dintre creatiile sale timpurii din anii 1980, motiv pentru care fiul acestuia a incheiat recent un parteneriat cu producatorul de piese. 

Potrivit companiei, motorul respecta reglementarile privind emisiile EURO 6 si a trecut cu brio testarea WLTP. Gemballa vandut cele 10 modele ale editiei de lansare, urmand ca alte 30 de unitati sa fie scoase pe piata. Productia de serie nu se asteapta sa inceapa pana la sfarsitul acestui an. 

Vehiculul se afla in dezvoltare de mai bine de doi ani, cauzand o serie de probleme tanarului producator. Anul trecut, Gemballa GmbH l-a dat in judecata pe Marc Philipp, acuzandu-l de incalcarea marcii si de frauda, cu toate ca incidentul nu pare sa fi incetinit dezvoltarea proiectului sau sa afecteze parteneriatele. Pe langa colaborarea cu Ruf, tanarul mostenitor a colaborat si cu KW Automotive, Michelin, VELA Performance si KLK Motorsport. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>