Modelul pe care Volkswagen nu vrea sa-l vanda in Europa a primit o versiune speciala

Noul Volkswagen sub denumirea de Jetta GLI a primit saptamana aceasta versiunea speciala Blue Lagoon, in semn de omagiu adus generatiei din 2004. Aceasta  vine in plus cu o pereche de scaune, alaturi de cu un set de jante din aliaj, produse de marca BBS.  

Dedicata pasionatilor, exemplarul unicat Blue Lagoon va fi expus in cadrul mai multor evenimente din Statele Unite. Designul se remarca prin folia Orafol Midnight Blue Metallic de la nivelul caroseriei, acompaniata cu setul de jante 20 de inci si de anvelopele Continental ExtremeContact Sport. Lista imbunatatirilor de la exterior continua cu prelungirea frontala Fifteen52 si introducerea pragurile laterale Air Design. Chiar daca aspectul interior impresioneaza mai mult prin introducerea scaunelor Ergomed ES din gama Recaro, nu va trece neobservat nici schimbatorul de viteze elaborat de Black Forest Industries.

Construita pe baza versiunii Jetta GLI Autobahn, puterea este data de motorul turbo de 2.0 litri cu patru cilindri, care trimite 228 CP la rotile din fata, fie printr-un manual cu sase trepte, fie cu un dublu ambreiaj in sapte. 

Noua versiune se considera a fi una plina de viata in segmentul sedanurilor, care se lupta sa supravietuiasca pe piata automobilelor. Sean Maynard, iubitor al brandului si specialist in marketing, a declarat ca modelul Jetta GLI a fost un favorit al entuziastilor de-a lungul istoriei sale de 37 de ani si ca aducerea unui omagiu Mk4 cu acest concept celebreaza pasiunea pentru aceste vehicule. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>